۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۰, شنبه
۱۳۹۰ اردیبهشت ۹, جمعه
۱۳۹۰ اردیبهشت ۸, پنجشنبه
حاضران در عکس، از راست به چپ ردیف سوم (ایستاده): لئون بریلوئین - رالف فاولر - ورنر هایزنبرگ (نوبل فیزیک 1932) - ولفگانگ پائولی (نوبل فیزیک 1945) - ژولز امیل ورشافلت - اروین شرودینگر (نوبل فیزیک 1933)- تئوفیل دیداندر-ادوارد هرزن - پل اهرنفست- امیل هنریوت- آگوست پیکارد ردیف دوم: نیلز بوهر (نوبل فیزیک 1922) - مکس بورن (نوبل فیزیک 1954) - لوییس دیبروگلی (نوبل فیزیک 1929) - آرتور کامپتون (نوبل فیزیک 1927) - پل دیراک (نوبل فیزیک 1933) - هنریک کرامرز - ویلیام براگ (نوبل فیزیک 1915) - مارتین نادسن - پیتر دبیه (نوبل شیمی 1936) ردیف اول: اوون ریچاردسون (نوبل فیزیک 1928) - چارلز ویلسون (نوبل فیزیک 1927) - چارلز گویه - پل لانگهوین - آلبرت اینشتین (نوبل فیزیک 1921) - هنریک لورنتز (نوبل فیزیک 1902) - ماری کوری (نوبل فیزیک 1903 و نوبل شیمی 1911) - مکس پلانک (نوبل فیزیک 1918) - اروینگ لنگمویر (نوبل شیمی 1932)
۱۳۹۰ اردیبهشت ۷, چهارشنبه
۱۳۹۰ اردیبهشت ۶, سهشنبه
۱۳۹۰ اردیبهشت ۵, دوشنبه
۱۳۹۰ اردیبهشت ۴, یکشنبه
به یاد شهدای گمنام، به یاد پارههای تن این ملت که مونسی جز نسیم صحرا و همدمی جز مادرشان حضرت زهرا (س) ندارند. حضرت روح الله (ره) /// با که درد خویش را نجوا کنـــــــم// قبر مادر را کجـــا پیــــدا کنــــــــم // کاش از قلبم به قبرش راه داشت // کاش زهرا هــم زیارتــــگاه داشت // این همه شادی و عشرتها چه سود // کاش قبــــــر مــــــــــادرم مخفی نبود ...
سخنان رهبر عزیز انقلاب در رابطه با این کتاب : آدم مى بیند این شخصیت هاى برجسته، حتى در لباس یک كارگر به میدان جنگ آمدهاند؛ این اوستا عبدالحسین بُرُنسى، یك جوان مشهدى بنّا كه قبل از انقلاب یک بنا بود و با بنده هم مرتبط بود، شرح حالش را نوشتهاند و من توصیه مىكنم و واقعاً دوست مىدارم شماها بخوانید. من مىترسم این كتاب ها اصلاً دست شماها نرسد. اسم این كتاب "خاک هاى نرم كوشک" است؛ قشنگ هم نوشته شده. شهید برونسی ایشان اول جنگ وارد میدان نبرد شده بود و بنده هم هیچ خبرى نداشتم. بعد از شهادتش، بعضى از دوستان ما كه به مجموعههاى دانشگاهى و بسیج رفته بودند و با این جوان بىسواد- بىسواد به معناى مصطلح؛ البته سه، چهار سالى درس طلبگى خوانده بوده، مختصرى هم مقدمات و ابتدایى و این ها را هم خوانده بوده- صحبت كرده بودند، مىگفتند آنچنان براى اینها صحبت مىكرده و حرف مى زده كه دل هاى همه ى اینها را در مشت مىگرفته. به خاطر همین كه گفتم؛ یک معرفت درونى را، یك ادراک را، یک احساس صادقانه را و یک فهم از عالم وجود را منعكس مىكرده؛ بعد هم بعد از شجاعت هاى بسیار و حضور در میدانهاى دشوار، به شهادت مىرسد؛ كه حالا كارى به جزئیات آن ندارم. این زیباییهایى كه آدم در زندگى یک چنین آدمى یا شهید همت و شهید خرازى مى تواند پیدا كند و یا این هایى كه حالا هستند، نظیرش را شما كجا مىتوانید پیدا كنید؟ كجا مىشود پیدا كرد؟( در جمع فیلمسازان و كارگردانان سینما و تلویزیون)
سوره بقره .................. ذلِكَ الْكِتابُ لا رَيْبَ فيهِ هُدىً لِلْمُتَّقينَ (2) الَّذينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ (3) وَ الَّذينَ يُؤْمِنُونَ بِما أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَ ما أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ وَ بِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ (4) أُولئِكَ عَلى هُدىً مِنْ رَبِّهِمْ وَ أُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (5)
۱۳۹۰ اردیبهشت ۳, شنبه
این سخنان رهبری است ..... بخوانیم و عمل کنیم و اینگونه خوراک برای دشمن ایجاد نکنیم /////رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به قضایای چند روز اخیر درباره وزارت اطلاعات افزودند: تبلیغات رسانه های بیگانه را در مورد این قضایا که آنچنان اهمیتی هم ندارد ببینید، که چه جنجالی به راه انداخته اند و در تحلیل های خود می گویند در جمهوری اسلامی ایران شکاف و حاکمیت دوگانه بوجود آمده و رئیس جمهور، حرف رهبری را گوش نکرده است. حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: تبلیغات دشمنان در روزهای اخیر بار دیگر نشان داد که آنها چگونه منتظر بهانه هستند و همچون گرگ برای حمله در کمین نشسته اند. ایشان با تأکید بر اینکه اعضای دولت و شخص رئیس جمهور حقاً و انصافاً مشغول خدمت در کشور هستند خاطرنشان کردند: ملت و رهبری همواره از خط کار و خدمت حمایت می کنند و ملاک هم اشخاص نیستند بلکه ملاک اصلی خط کار و خدمت است. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مشخص بودن مسئولیت ها و وظایف در قانون اساسی افزودند: رهبری هیچگاه بنای دخالت در تصمیم ها و کارهای دولت را ندارد، مگر آنجایی که احساس کند مصلحتی مورد غفلت قرار گرفته است. حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در قضیه اخیر هم که چندان مهم نیست، احساس شد از مصلحت بزرگی غفلت شده است. ایشان با توصیه به عناصر داخلی و دلسوزان کشور برای پرهیز از بگومگوها و تحلیل های پوچ بر ضد یکدیگر و زمینه ایجاد نکردن برای فضای تبلیغاتی بیگانگان، خاطرنشان کردند: نظام جمهوری اسلامی، دستگاه مقتدری است و رهبری هم محکم در مواضع صحیح خود ایستاده است. حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: تا زمانیکه من زنده هستم و مسئولیت دارم، نخواهم گذاشت حرکت عظیم ملت ایران بسوی آرمانها، ذره ای منحرف شود. ایشان با تأکید بر اینکه تا زمانیکه مردم با شور، شعور، بصیرت و عزم راسخ در میدان هستند، لطف الهی هم شامل خواهد بود، خاطرنشان کردند: اگر مسئولان به سراغ مسائل شخصی بروند و اهداف را فراموش کنند، کمک الهی هم کم خواهد شد.
۱۳۹۰ فروردین ۳۱, چهارشنبه
حضرت آیت الله خامنه ای، مردم كشورهای دیگر را یكی دیگر از مخاطبان تاریخ انقلاب اسلامی دانستند و خاطرنشان كردند: مردم جهان عمدتاً اطلاعات دقیقی از تاریخ انقلاب اسلامی ایران ندارند در حالیكه در مورد تاریخ انقلاب های دیگر دنیا كتابها و رمان های متعدد و جذابی نوشته و ترجمه شده است./////رهبر انقلاب اسلامی استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی را مهم خواندند و تأكید كردند: قرار دادن اسناد متقن و جهت دهنده در فضای مجازی، به بسیاری از محققان و نویسندگان كمك شایانی خواهد كرد.
۱۳۹۰ فروردین ۳۰, سهشنبه
۱۳۹۰ فروردین ۲۹, دوشنبه
اشتراک در:
پستها (Atom)